header-sub-light

Daglicht

 

Overdag voorziet de natuur ons interieur via ramen, deuren, dakvensters en dakkapellen van licht en lucht. Meer daglicht en frisse lucht in huis zorgen voor een gezonde en aangename leefomgeving, een inspirerende werkomgeving en een efficiënte leeromgeving. De keuze voor voldoende daglicht en frisse lucht is een keuze voor comfortabel en bewust wonen. Samen met de mogelijkheid tot reductie in energiegebruik en -kosten passen deze aandachtspunten perfect in ons duurzame gedachtegoed.

In onze winkel vind je opstellingen en prototypes van diverse dakramen voor hellend en plat dak, lichtkoepels, lichtstraten, daglichtbuizen, interieurafwerkingsmogelijkheden en dakraamroedes. Én uitgebreide documentatie over de vele mogelijkheden op het gebied van daglichtoplossingen en bijbehorende raamdecoratie:

 Hellend dak
Dakraam (Velux, Fakro, Roto Frank, Ferolux, Vitral Benelux) – vergunningsvrije dakkapel (LUXboX) – Daglichtbuis (Solatube)

 Plat dak
Lichtkoepel – Daglichtbuis (Solatube) – Lichtstraat

 Ruimtewinners
Lichtkoepel – Vergunningsvrije dakkapel (LUXBoX) – Daglichtbuis (Solatube)

 Dakterras
Lichtkoepel – Daglichtbuis (Solatube)

 Solar
LUXboX Solar, Solar Indak

Dakvenstermeester Van huis uit. Hollands vakmanschap!

logo-dakvenstermeesters-shadeVan huis uit is gecertificeerd dakvenstermeester. Wat betekent dat? Dat wil zeggen dat Van huis uit deel uitmaakt van een samenwerkingsverband van meer dan 20 daglichtspecialisten verspreid over Nederland. Alle Dakvenstermeesters zijn VELUXFAKRO en ROTO montagespecialisten, hebben minimaal 5 jaar werkervaring in het monteren van daglichtproducten en volgen jaarlijks trainingen in montage en het verwerken van dakbedekkingen zoals dakpannen, EPDM, Bitumen en kunststof dakbedekking.

Van huis uit is dakvenstermeester in de regio Walcheren, Beveland en West-Brabant. Onze klanten zijn particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en projectontwikkelaars. Als Dakvenstermeester regelt Van huis uit de complete plaatsing inclusief materialen, eventueel inhuur van collega’s tot aan oplevering van de werkzaamheden. Na montage ontvang je het Dakvenstermeester garantie-certificaat zodat de garantievoorwaarden van de fabrikant gehandhaafd blijven. Kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid staan bij Dakvenstermeesters dus hoog in het vaandel. Een hele geruststelling wanneer je een gat in je dak laat maken!