header-sub-light

Daglicht

Overdag voorziet de natuur onze woning via ramen en deuren van licht en lucht. Meer daglicht en frisse lucht in huis zorgen voor een gezonde en aangename leefomgeving, een inspirerende werkomgeving en een efficiënte leeromgeving. De keuze voor voldoende daglicht en frisse lucht is een keuze voor comfortabel en bewust wonen. Samen met de mogelijkheid tot reductie in energiegebruik en -kosten passen deze aandachtspunten perfect in ons duurzame gedachtegoed.

Van huis uit richt zich met name op daglichtoplossingen in het dak: dakvensters, lichtkoepels, dakkapellen en lichtstraten. De mogelijkheden zijn zeer divers: ons doel is een oplossing aan te dragen die zo volledig mogelijk aansluiten bij jou wensen.

Daglichtoplossingen voor elke vraag!

 Hellend dak
Dakraam (Velux, Fakro, Ferolux) – LuXboX Line lichtstraat (LUXboX) – Daglichtbuis (Solatube)

 Plat dak
Daklicht / Lichtkoepel (Velux, Fakro, JET/BIK, Skylux, Vitral)– Lichtraat (Velux, Vitral) – Daglichtbuis (Solatube)

 Ruimtewinners
(Vergunningsvrije) Dakkapel en Dakserre (LuXboX, Velux, Fakro) – Prefab Dakkapel (Dakmaat)

 Solar
(Vergunningsvrije) Dakserre (LUXboX Solar), Solar Indak

In onze winkel vind je opstellingen en prototypes van diverse dakramen voor hellend en plat dak, lichtkoepels, lichtstraten, daglichtbuizen, interieurafwerkingsmogelijkheden en dakraamroedes. Én uitgebreide documentatie over de vele mogelijkheden op het gebied van daglichtoplossingen en bijbehorende binnen- en buitenzonwering.

Dakvenstermeesters Montage Keurmerk

logo-dakvenstermeesters-shadeVan huis uit is gecertificeerd dakvenstermeester. Wat betekent dat? Dat wil zeggen dat Van huis uit het keurmerk voor gecertificeerde inbouw van daglichtproducten in het hellende en platte dak draagt. Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zet zich in voor kwaliteitsbewaking en -verbetering van daglichtmontage: gecertificeerde Dakvenstermeesters hebben minimaal 5 jaar werkervaring in het monteren van daglichtproducten en volgen jaarlijks SKH gecertificeerde trainingen in montage en verwerking van dakbedekkingen zoals dakpannen, EPDM, Bitumen en kunststof. Deze erkenningsregeling maakt aantoonbaar dat de montage is uitgevoerd volgens Bouwbesluit, wet en regelgeving en geeft recht op 10 jaar montagegarantie.

Montagepartner Daglicht Zeeland

Van huis uit is dakvenstermeester in de regio Walcheren, Beveland en West-Brabant. Onze klanten zijn particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en projectontwikkelaars. Als Dakvenstermeester regelt Van huis uit in samenwerking met vaste montagepartner Daglicht Zeeland de complete plaatsing, inclusief materialen, eventueel inhuur van collega’s tot aan oplevering van de werkzaamheden. Na montage ontvang je het Dakvenstermeesters garantie-certificaat zodat de garantievoorwaarden van de fabrikant gehandhaafd blijven. Kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid staan bij Dakvenstermeesters dus hoog in het vaandel. Een hele geruststelling wanneer je een gat in je dak laat maken!