header-sub-light

Binnenverlichting

Goede verlichting is van essentieel belang voor de leefbaarheid van en sfeer in je woning of werkruimte. Geef dit onderdeel van het interieur dan ook de aandacht dat het verdient! Stem de verlichting zo goed mogelijk af op jouw leefstijl en smaak. Dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan: het bepalen van de lichtpunten, bediening en de functie van de verlichting, en uiteindelijk het kiezen van de armaturen en de meest effectieve lichtbronnen wordt vaak als het moeilijkste punt van de inrichting beschouwd. Het is daarom verstandig een lichtplan te laten maken. Niet alleen bij het opnieuw inrichten van een ruimte, maar ook voorafgaande aan een verhuizing of bouw van een woning of werkplek. Immers, tijdens de (ver)bouwfase kun je de plaats van (inbouw)lichtpunten, kabels en dimmers nog bepalen en aanpassen!

Lichtadvies en lichtplan

Bij het opstellen van een lichtplan spelen de toestroom van daglicht, de functionaliteit van de binnenverlichting, jouw interieurstijl en natuurlijk ook het budget een bepalende rol: heb je in een bepaalde ruimte behoefte aan functioneel licht, kies je voor sfeerverlichting of is het zaak eerst de basisverlichting te bepalen?

Het verzoek om een lichtplan begint altijd met een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek in onze winkel. Vervolgens kies je voor het voor jou meest geschikte lichtadvies.  Stuur voor meer informatie over lichtadvies en de tarieven een mail naar info@vanhuisuitmiddelburg.nl.

Montage

Het monteren van verlichting en het eventueel aanpassen van elektrische bedrading en monteren van bedieningspanelen kan worden verzorgd door één van onze gecertificeerde elektriciens.

Slimme verlichting

Als je je in het voortraject goed laat adviseren, kun je eventueel een weloverwogen keuze maken voor slimme verlichting om je huis sfeervoller én veiliger te maken; inbouwspots in de badkamer die aangaan zodra je de ruimte betreedt, LED-verlichting onder het bed die aangaat om de looproute naar het toilet te markeren zodra je uit bed stapt, verlichting die door middel van sferen kan worden geprogrammeerd, buitenverlichting met een bewegingsmelder …