header-sub-color

Verf

 

Verf is meer dan kleur alleen. Welke effecten wil je met kleur bereiken? Wil je een ruimte groter laten lijken, of juist kleiner? Welke sfeer heb je in gedachten? Denk je aan een gladde muur en strak gelakte meubels? Of gaat je voorkeur uit naar een fluweelmatte krijtverf? De verf die je kiest, moet passen bij de ondergrond en structuur van de wanden, de stijl van de meubels en bij het gevoel dat je wilt weergeven. Met de antwoorden op jouw vragen, kwalitatief uitstekende verf en een uitgebreid kleurengamma helpen wij jou en alle andere thuisschilders graag op weg.

Ressource is een watergedragen verflijn gebaseerd op minerale pigmenten met een bijzonder authentieke uitstraling. De verfcollectie bestaat uit twee productlijnen voor het interieur: effen tinten en effect/kalkverf in diverse kwaliteiten voor vloer, wand, plafond en houtwerk. In méér dan 1500 kleuren! En met zeer lage VOS waardes.

 

Abbondanza is Italiaans voor ‘overvloed’. Heel toepasselijk want de verfcollectie omvat maar liefst 170 kleuren op basis van authentieke pigmenten en bestaat naast de poedermatte krijtverf en satijn-glanzende Soft Silk uit een groot assortiment aanvullende decoratieve producten:

abbondanza-logo-002-klein

  • Milk Paint, 100 % biologisch afbreekbare natuurverf
  • Kalkwas, Colourwax, boenwas en antiekwas in 12 kleuren
  • Metallic Paint en Wax : Silver, Old Silver, Rich Gold, Classic Gold en Copper
  • Vernis in extra mat en zijdeglans voor muren, meubels en vloeren
  • Antiquing Powder, een uniek patineerpoeder
  • Multiprimer, Schellak en Bio Strip milieuvriendelijke afbijt
  • milieuvriendelijke en natuurlijke afwerkproducten zoals Houtzeep en Tung olie

Abbondanza verf is op waterbasis dus milieubewust. De ambachtelijk geproduceerde verf is niet vergelend, reukarm, droogt snel en heeft een laag VOS gehalte.

 

Interieurbeits in warme houtkleuren en een mooie grijze kleurlijn, en een milieuvriendelijke, decoratieve olie op basis van lijnolie en visolie speciaal ontwikkeld voor buitenshuis.

 

 

kleurenkaart Abbondanzakrijtverf en soft silkIn onze winkel vind je een groot deel van de Ressource, Abbondanza en Cépé verf- en beitscollecties op (A4) stalen en in proefpotjes. We hebben bewust geen voorraad grote hoeveelheden om verspilling te voorkomen. Daartegenover staat dat wij de gewenste hoeveelheid en kleur binnen twee dagen voor jou in onze winkel klaar kunnen hebben staan. Bestellen kan in de winkel of d.m.v. een mailberichtje. Vermeld daarin de naam, het nummer én de gewenste hoeveelheid.

Histor, Sigma en Rambo

Misschien heb je een kleurvoorbeeld of heb je een lak of beits voor een specifieke toepassing nodig? Dan bieden wij je onze Histor en Sigma verf- en verfmengservice. Alle Histor en Sigma verf- en beitsproducten waaronder lak – inclusief de mengverven -, plafond- en muurverf, beits en decoratieve producten kun je in onze winkel of per mail bestellen en de daaropvolgende werkdag ophalen. Wel zo gemakkelijk toch?