header-sub-color

Meubelstoffering

 

Stoelen, bankjes, krukken en poefs die aan een nieuwe bekleding toe zijn, worden bij ons met open armen ontvangen. Daarnaast maken we kussens, in verschillende vormen en maten. Misschien heb je zelf een stof die je graag wilt laten gebruiken? Of kies je liever in de winkel uit de diverse mooie meubelstoffen van Keymer Essential Fabrics. Keymer kenmerkt zich door een breed assortiment authentieke dessins, zo opgebouwd dat de diverse stijlen en kleurstellingen onderling zijn te combineren. Je kunt deze dus ‘Mixen en Matchen’ naar jouw unieke stijl.

Keymer Stoffentool

Keymer heeft een tool – de 3D showroom – ontwikkeld waarin je je eigen meubel in verschillende stoffen kunt visualiseren. Een ontzettend handige tool voor als je je nog niet precies weet voor welke kleur of materiaal je moet kiezen!

Ga naar de Keymer 3D showroom!

Meubeltje op maat

We zijn dol op hout en oud! Vandaar dat je in de winkel een wisselend assortiment meubels en accessoires uit de jaren ’50, ’60 en ’70 zult vinden. Die knappen wij op en geven ze – indien nodig –┬á een nieuwe look, met verf en stoffering. Mocht je ge├»nspireerd worden maar het zelf helemaal niet zien zitten om met schuurpapier en verf of stof aan de slag te gaan, dan nemen we jou dit werkje graag uit handen. In de winkel of bij jou thuis! De kosten hiervan zijn afhankelijk van de bewerking, benodigde materialen en grootte van het meubel. En mocht je op zoek zijn naar een specifiek meubeltje, dan nemen we jouw wens mee op onze zoektochten.