header-sub-color

“Some people look for a beautiful place, others make a place look beautiful”

Deze uitspraak van Hazrat Inayat Khan, is Lisette Post van ‘t Zeeuwse Huis op het lijf geschreven. Haar creatieve, slimme en kleurrijke interieuroplossingen dragen bij aan meer woonplezier: samen met jou bouwt ze aan je woonwensen en maakt ze jouw mooiste interieurdromen waar!

Elke eerste donderdag van de maand deelt Lisette haar interieurtips en tricks met jou tijdens de interieurdag in onze licht- en kleurstudio. Op die manier kunnen wij jou nog beter adviseren en begeleiden bij het vinden van de meest passende licht- en kleuroplossingen. Bovendien kunnen we jouw wensen direct in het grote(re) kader van een interieuraanpassing plaatsen. Zo maak je van je huis je thuis!

Lisette is de gehele interieurdag aanwezig. Wil je echt even helemaal alleen haar aandacht, reserveer dan een flitsadvies met schets. Dit kan van 11.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur.

Wil je meer weten over het werk van interieurstyliste Lisette Post? Kijk eens op zeeuwsehuisstyling.nl voor toelichting en een portfolio van de projecten van ’t Zeeuwse Huis.