header-sub-color

Behang

 

Wie decoratief zegt, zegt behang. En geef toe: een bijzonder dessin, patroon of foto op de wand geeft een kamer karakter. De keuze is groot. Er zijn prints met rijke flora en fauna, met een natuurlijke look & feel, opvallende of juist stijlvolle kleurstellingen, grafische lijnen en geometrische prints. Een heel ander effect bereik je met fotobehang.

Voor alle behangsoorten geldt dat de print, textuur en kleur van grote invloed zijn op de sfeer en ruimte. Heb je een behang op het oog? Houd dan rekening met de ruimte die je wilt gaan bekleden. Wil je dat de ruimte groter lijkt? Kies dan voor lichte kleuren. Donkere kleuren maken de ruimte juist kleiner en knusser. Dit is ideaal voor grote ruimtes die je wat meer gezelligheid wil geven. Naast de kleur moet je ook nadenken over de print. Door verticale strepen lijkt een ruimte hoger; horizontale strepen maken een ruimte langer of breder. Staat de wand die je wilt gaan bekleden niet helemaal loodrecht? Kies dan niet voor verticale strepen. Deze zullen de asymmetrie benadrukken. Heb je een groot behangpatroon zoals bloemen op het oog? Dan zal dit het beste tot zijn recht komen op een grote muur. Op een kleine muur kun je beter een behang met een kleiner patroon kiezen.

In onze winkel vind je een wisselende serie behangboeken met uiteenlopende patronen en structuren van leveranciers als Erismann, AS Creation, Komar (fotobehang), Borås Tapeter en Maison d’Eco van BN Wallcoverings. Je bent altijd welkom om daar eens rustig doorheen te bladeren. Wil je meer boeken inzien of ben je op zoek naar een specifiek patroon, dan maken we graag een afspraak voor je bij onze behangbibliotheek in Goes. Daar vind je gegarandeerd het behang naar jouw smaak!

It’s up to you!

Je hebt er vast wel eens over nagedacht: behang waar je je eigen stempel op kunt drukken en dat niemand anders heeft. Met de collectie Up to You van Caselio is dat nu mogelijk! Het idee is erg simpel: behangpapier om te beschilderen volgens jouw eigen voorkeur, smaak en inspiratie. Dit behangpapier is er in 44 verschillende motieven in reliëf. Afhankelijk van de soort verf die je gebruikt, bereik je een bijzonder en heel eigen effect. De keuze is aan jou!