header-sub-color

Kleur

Het uitzoeken van de juiste kleuren, behang en stoffen is ontzettend leuk, maar wij beseffen dat het tegelijkertijd een lastige opgave kan zijn. Want kleur is onlosmakelijk verbonden met lichtinval, verlichting en materiaal. Kleuren en prints zijn dan van grote invloed zijn op de ruimtebeleving en sfeer in je huis. En op jou dus!

Kleuren uitzoeken is dus een leuke maar spannende klus! Wij helpen je daarom graag bij het maken van de keuzes en informeren je tegelijkertijd over de praktische toepassing. Vanzelfsprekend willen we ook bij jou thuis komen kijken en meedenken! En mocht je besluiten de muren en meubels een nieuwe look te willen geven met verf of behang maar geef je dat liever uit handen, dan regelen we dat voor je!

Kleuradvies (1 uur) | 75 euro* zonder kleurenplan | 125 euro* inclusief kleurenplan

Om een duidelijk beeld te geven van de effecten van kleur in jouw interieur, werken we op verzoek onze kleurvoorstellen en -ontwerpen uit in een advies. Dat doen we op basis van de bestaande of een gewenste situatie. Het verzoek om een kleurenplan begint altijd met een gratis en vrijblijvend oriĆ«nterend gesprek in onze winkel. Wil je daarna van ons advies gebruik maken dan komen we thuis bij je langs. Je krijgt dan een persoonlijk kleur- en interieuradvies en – op verzoek – een uitgewerkt kleurenplan.

* Bij een huis of locatiebezoek op Walcheren is de bijdrage inclusief reiskosten. Buiten Walcheren hanteren we een tarief van 35 eurocent per kilometer heen en terug op basis van de ANWB routeplanner.